18:12

Vaknade vid ett idag, har blivit riktigt lat under sommarlovet. Men det hör väll till? Så jag har inte hunnit göra så mycket, duschat och gått en promenad, riktigt härligt! Nu väntar jag på Mimmi, vi ska hem till Johanna ikväll. På att tala om skolan så är det ju bara 21 dagar kvar. Usch, lovet har gått ovanligt fort i år. Själv har jag mest spelat fotboll och varit med mina vänner. Vädret har inte varit det bästa, men sola har jag försökt så gått det går.
- Vad har ni gjort på erat sommarlov?
/joz


 jag & mimmi på midsommar.

01:16

Klockan närmar sig halv två.. Jag sitter och äter på ett äpple och tittar igenom lite bloggar, låter intressant va?
Jag saknar elin jätte mycket just nu, vill bara att hon ska komma hem från Danmark så att jag kan få träffa henne igen.. Men nu är jag faktiskt riktigt trött, så jag ska dra mig till sängs nu. Vi hörs imorgon och jag lovar att det blir bättreuppdatering då, lovar.

/joz.



grymt go låt

snyggaste killarna !

 

harembyxor!?



Helt seriöst, dessa byxor hur fula är dom inte? Jag stör mig verkligen så grovt på folket som går omkring i dessa, ser förfärligt ut. Tröjor får gärna vara pösiga och hänga sådär, men byxor, nej tack skulle inte tro det! Kanske har designern försökt göra en sorts "häng" för tjejer? Vad tycker ni om byxorna? Och skulle ni kunna tänka er att köpa ett par?

/joz.


fika och shopping med Amanda

Idag har jag varit och shoppat, igen. Var inne i Kungsbacka med Amanda och skulle egentligen bara kolla runt, men såklart hittade jag en massa snyggt, så jag köpte lite saker iallafall (;
Vi hann även med en fika, mumsigt! Dessvärre var vi bara där inne i en och en halv timma sedan tog vi bussen hem, eftersom jag hade fotbollsträning. Så vi har planer på att åka in på Fredag igen, men får se hur det blir med det. Nu ska jag ta mig en dusch, sedan får jag se vad som händer, hörs senare.

/joz.


 dagen köp ;
jeans leggings
2 stycken BH
klänning
sjal

12:50

Hejsan !
Vaknade för drygt en timma sedan, tog mig en dusch och just nu sitter jag med ansiktsmask, nice! Idag har Elin åkt iväg på badmintonläger i Danmark, så dom närmaste dagarna är det bara jag som kommer blogga. Vill ni att jag skriver mer eller mindre om någonting får ni gärna säga det, så det blir lättare att blogga för min del och roligare för er att läsa. Vi hörs senare, måste ta mig något att äta nu.
Vad ska ni hitta på idag?
/joz.

shopping!

Idag har jag haft en riktigt shoppingdag, gått runt med min mamma i massa olika affärer, fikat och bara haft det mysigt! Jag älskar verkligen att shoppa, när jag väl köpt första plagget så kan jag inte stoppa mig själv. Jag köper bara mer och mer, speciellt nu när jag fick reda på att jag har sjukt mycket pengar på mitt kontokort.
Hoppas det finns några läsare som älskar att shoppa? Här kommer lite bilder från det jag köpte idag, inte bästa kvaliten på bilderna eftersom min kamera är sönder. Hoppas det duger iallafall ♥
/joz.















 



 






Tränings'tips !

Träningstips!

Det är faktist väldigt många som gör situps hemma! Sådär innan man ska sova, eller just när man vaknat. vilket är, bra ju! Men något man glömmer som är väldigt viktigt och det är ryggs'ups! & man måste göra helst lika många sånna som situps, om inte så minst hälften så många ! Annars är det jätte lätt att få kutrygg . Vilket inte är jätte snyggt .


Så här gör du ryggs'ups:
lycka till :D

// e


världsrekord och bara 15 år!

Satt precis och tittade på sportspegeln med min pappa, efter att ha tagit mig en joggingtur. Då kom ett inslag om Sara Sjöström , en 15-årig tjej som slagit världsrekord i fjärilsim. Ganska sjukt endå, hur en så ung tjej kan slå världsrekord när det finns andra som hon tävlar emot, som är närmare 25 år, och tränat sedan dom var i hennes ålder för att slå världsrekord, och inte ens är i närheten utav henne.  Det kallar jag respekt! Att ingen någonsin hört om hennes namn förut och sedan kommer hon från ingenstans och slår världsrekord! Har jag inte rätt?



/ joz.


Ny Design!

Hejj, alla glada läsare!
Nu har våran nya design just blivit färdig. Jätte skönt tycker jag.
Dock är det inte vi som har gjort den utan frida. tack så mycket säger vi!
Läs hennes bildblogg! :  www.fridabeijer.blogg.se

Just nu är Joz & Alääx på liseberg, och jag har nyss tränat.
Nu ska jag också snart iväg på bio med min pappa.
Så vi hörs sen.

//e


dagens outfit ' joz




 
vit blus ; vero moda 400 :-
shorts ; zara 300 :-
stövlar ; johanssons 979 :-
svart väska; (från en mässa) 500:-

Bara söndag

Hej alla läsare!
Idag är det söndag. & vi sitter här hemma hos Joz tillsammans med Alääx.
Vi hade tänk att sova under bar himmel på stuttsmattan ! Kommer bli jätte kallt tror jag, men vi viker oss inte! full fart!
Nu kom även Joz's mamma in och fråga om vi ville ha paj. Go är hon!
Idag har vi inget kul att skriva om alls, menmen, det kommer kanske senare ikväll eller imorgon.



//Jozelin

17:39

Är det någon som har tips om en bra hårinpackning?
/joz

Komma igång?

jo, sport freaks är vi nog allt lite ändå!
så en del tips om hur vi tycker det ska vara och är kommer att dyka upp här på bloggen ♥

 Något som jag kan ha svårt med efter ett uppehåll, är att komma igång igen ! Alltså på egenhand. Men här är några tips som gör de lättare:

  • Tänk på hur det var när du var igång. vad gjorde du då? & hur kändes det?
  • Glada minnen är gött att tänka tillbaka på, så man känner sej peppad att göra något i samma stil igen!
  • Vad tycker du är roligast att göra själv? Springa, gymma eller kanske styrketräna?
  • Sätt ihop ett program, ta hjälp från färdiga sommarprogram, eller bara en kompis. Men gör de inte själv. Det är lätt att bara skriva och fixa sånt själv, då ordnar man det så att man orkar. Men du måste köra slut på dej själv för att få ut något! Så ta hjälp.
  • Planera de övriga du ska göra under dagen med tränings schemat i bakhuvudet. T.ex om du har bestämt dej för att springa morgonen därpå, sov hemma.
  • SKRIV NER DET! Ha det inte bara i huvudet. Skriv upp de, och sätt upp de på ett ställe du alltid kollar. Badrumsskåpet funkar utmärkt!

Gothiacup 2008.. minnet som får mej att kämpa när & var som helst !





puss/e


sträck på dig!

Det är många som klagar på att dom aldrig blir bra på kort, eller kort sagt nöjda. Därför så har jag suttit och slängt ihop lite tips, alltför att man ska bli bättre på bilder. Så även om vännerna säger att man blev vacker, så kan man någonstans erkänna det för sig själv också. Var stolt över dig själv !

1. Undvik att lyfta upp hakan, det kommer bara resultera med att det ser ut som att du har dubbelhaka. Vilket inte är så roligt. Sänk istället huvuder litegrann och vrid huvudet.


2. Håll armarna lite från kroppen, det får dig att se smalare ut.


3. Se till att ena höften är mer mot kameran än den andra, det blir mycket snyggare!

4. Le lagom. Du behöver inte alltid le från öra till öra.

5. Om du ska fotografera utomhus, ska du helst undvika att fotografera runt tretiden. Bilderna får lite för starkt ljus, och om solen är framme blir det skarpa skuggor. Om du tar kort inomhus kan du alltid ställa dig vid ett fönster och hitta ett bra ljus.

 

 
ser ni skillnaden ?


/ joz
 


Toppen & Botten


1. Idag vill jag sänka vädret.
fyfan vad tråkigt det är med så mycket regna va?
2. paddor!
usch, så jävla äckliga. alltså jag skojar inte, vi hade tre stycken just utanför dörren på baksidan av huset nyss. så äckligt! helt ärligt är jag småskraj för dem där små sakerna. hoppar åt alla håll och håller på. nej usch!
3. Fjällning.
Haha, det finns en massa ord för detta. Men jag menar alltså när man tappar huden. Oftast de brunna man nu lyckas få fram under dem soliga dagarna. De dåliga är att det hjälper int ehur mycket man smörjar in sej med hudkrämer, man tappar det ändå allltid!


1. Karameller!
Hihi, ni vet vad jag menar? Hårda, färglada, sura & söta godis karameller! Mums. Dem är alltid goda, och håller länge!
2. Duschen efter träningen.
Behöver jag säga mer? Hur skönt som helst att få slappna av och känna efter hur trött man faktist är i en varm dusch efter dagens slit.
3. Godnatt sms.
Love it. Hur mysigt som helst. Man måste alltid le'
För då vet man att de finns folk som bryr sej. & faktist undrar och vill veta.

puss /e

22 juli

Hej kära läsare och välkomna till våran nystartade blogg ! ♥
Elin & Josefine.
Träffades för första gången i omklädningsrummet till en vanlig innebandy träning. Joz uppfattade Elin som bitchig och bossig. Medans Elin sneglade på Joz, såg henne som en söt, men tyst och ganska tråkig person.
Nu har vi känt varandra i sex långa och händelserika år. I slutet av 2006 så kunde vi kalla varandra för bästavän. Och det har vi nu varit i tre år. Vi har en väldigt stark vänskap, vilket andra också kommenterar.  Vi umgås minst tre gånger i veckan, där inräknad träningarna, fast på lov bor vi nästintill hos varandra. Sporten är en stor del i våra liv, därför kommer även den ta en del plats i bloggen.
Vi påstår inte att våran vänskap är helt perfekt, men vi kan med handen på hjärtat säga att det är vi är det bästa som finns.

I våran blogg kommer vi skriva om allt och ingenting kan man säga. Om ni vill att vi ska skriva mer eller mindre om någonting är det bara att kommentera eran åsikt. Hope you like it , take it or leave it .

Jozelin

namn: emelie josefine collin
född år: 1994
födelsedag: första februari
bor: i Åsa, mellan Kungsbacka & Varberg
intressen: handboll,fotboll,vänner & partyyy!
civilstatus: singel
familj: mamma, pappa & lillasyster Agnes
husdjur: fyra katter & en kanin
favoritlåt: just nu, when love takes over - david guetta
favoritartist: Håkan Hellström
favoritnr: 17
smeknamn: joz , jossi , jozzan





namn: elin victoria åkeson
född år: 1994
födelsedag: 24 feb.
bor: i Åsa, mellan Kungsbacka & Varberg
intressen: fotboll, badminton, vännerna & att leva livet
civilstatus: singel
familj: Mamma,pappa tre bröder.
husdjur: jesper
favoritlåt: vem sa vad - fronda
favoritband: Ac/Dc
favoritartist: fronda
favoritnr: 13



RSS 2.0